WOLF 101

En nu is het tijd voor jou. Je wil fit en gezond leven, maar waar moet je beginnen?
Misschien is het nu de perfecte tijd in jouw leven om de knop om te zetten en de controle te krijgen. We gaan je helpen!

16 WEKEN VOOR DE REST VAN JOUW LEVEN

Veel mensen zijn geneigd om korte periodes alles te geven en ineens intensief te gaan diëten en sporten. Het lukt voor een poosje, maar je komt weer het jojo-effect tegen. Demotiverend, niet? En met dat geld had je makkelijk op vakantie kunnen gaan.

Tijdens WOLF 101 leer je in 16 weken de basis van krachttraining en hoe je een nieuwe leefstijl kunt krijgen. Dit is een investering in jezelf, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Personal trainer Sam Koopman en voeding- en leefstijlcoaches Petra en Suzanne Mondria en Jodie Duijn helpen jou. Je leert je eigen lichaam beter kennen. Je gaat je gezond en fitter voelen. En we gaan je met veel plezier laten zweten.

Je mag eigenlijk niks beloven, maar wij staan er voor in: na dit project ben je afgevallen, zit je beter in je vel, heb je veel meer kennis over voeding, leefstijl en training. Je kunt jouw nieuwe leefstijl volhouden en je bent onafhankelijk.

101 staat voor ‘aan iets nieuws beginnen’

Krachttraining

  • Een ideale manier om strakker te worden
  • Het verlaagt jouw vetpercentage
  • Het verhoogt jouw spiermassa en rustverbranding

Tijdens de Privé-trainingen met Sam worden oefeningen en trainingsschema’s uitgelegd. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig te kunnen trainen bij de sportboutique.

Gratis toegang tot onze fitness tijdens deze 16 weken!

Voeding & Leefstijl

  • Er worden berekeningen gemaakt van jouw lichaam
  • Aan de hand hiervan wordt een gepersonaliseerd voedingsplan opgesteld

Het gaat hierbij niet om een dieet, maar juist om het aanleren van nieuwe gewoontes en bewustwording.

Een echt fitte en duurzame leefstijl, is nooit een straf. Proosten op het terras en een grand dessert behoren dus niet tot het verleden. Het punt is: je bent straks onafhankelijker en in staat om makkelijk keuzes te maken.

Sam Koopman

Wat echt bij mijn persoonlijkheid past, is coaching. Daarin heb ik inmiddels ook veel ervaring opgedaan. Met jeugdspelers voor hockey en acrobatiek tot circuittraining in de bossen, en natuurlijk personal training bij WOLF.

Gelukkig heb ik mijn hobby ook heel serieus genomen. In 2017 ben ik afgestudeerd voor de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (Calo). Mijn specialisaties zijn het ontwikkelen van nieuwe lesstof, zoals oefeningen, trainingsschema’s en voedingsplannen.

Als ik niet in de sportboutique ben, dan ben ik waarschijnlijk ergens buiten aan het sporten. Survivalrun, hockey, motorcross en ja, ook sportklimmen. De afwisseling is zo leuk en daarom zijn mijn klasjes soms ook buiten!

Petra Mondria

Er zijn zoveel mensen die struggelen met hun gewicht. Dat doet iets met me. Door de jaren ben ik sportopleidingen gaan doen, trainingen in gedragsverandering en masterclasses gevolgd over obesitas en eetverslaving.

Snel afvallen klinkt in eerste instantie als muziek in de oren, maar eigenlijk wil je je heel lang fit blijven voelen. Als je de juiste hulp daarbij krijgt, heb je denk ik heel jouw leven er echt iets aan. En dat bereik je alleen door voeding én beweging te combineren. Leren naar het hele plaatje te kijken, wat bij jou past.

Velen van ons willen op dieet maar wat werkt? En waar moet je gewoon niet aan beginnen? Ik denk dat ik de meeste diëten wel heb uitgeprobeerd en kan je er veel over vertellen.

Suzanne Mondria

Sinds 2015 geef ik Personal Training en verzorg ik verschillende lessen.

Gezonder worden, zonder dat het irritant wordt of als een straf voelt. Daarom vind ik het ook zo bijzonder dat ik samen met mijn moeder Petra mensen mag helpen vitaler te worden. Ik heb echt gezien wat plezier, goede voeding en sporten met mensen kan doen.

Het kan zo moeilijk worden als je in je eentje af wil van je slechte gewoontes, met zoveel prikkels om je heen. Het goede is, dat het kan – met de juiste begeleiding. Ik heb gestudeerd (CALO), maar ik weet als mens ook wat voor worsteling dit kan zijn. Naast het lesgeven, coach ik daarom mensen die – niet voor eventjes, maar voorgoed – een gezondere levensstijl willen.

Jodie Duijn

Het bloed kruipt waar het niet kruipen kan. Zestien jaar lang werkte ik als afdelingschef bij een supermarkt. Mijn interesse in fitness, gezond leven en eten bleven toch zo groot, dat het ertoe heeft geleid dat ik mensen daarin ben gaan helpen. Een fit, energiek en sterk lijf is wat we allemaal willen!

Alles wat nieuw is, is altijd spannend. En zelfs voor de simpelste dingen geldt: je moet gewoon weten wat je moet doen en dan is gaat het vanzelf. Spring maar gewoon in het diepe! Ik zit sinds 2018 bij de WOLF-familie en wil graag inspireren en motiveren om jouw doelen te helpen behalen. Your body loves you, love it back.

JOUW PLEK CLAIMEN & DE KOMENDE 16 WEKEN

WOLF 101 is voor members 399 euro. Geen member? Voor 449 euro doe jij ook mee!

Voor deze prijs krijg je: