WOLF 101: vanaf zaterdag 23 maart

En nu is het tijd voor jou. Je wil fit en gezond leven, maar waar moet je beginnen?
Misschien is het nu de perfecte tijd in jouw leven om de knop om te zetten en de controle te krijgen. We gaan je helpen!

14 WEKEN VOOR DE REST VAN JOUW LEVEN

Veel mensen zijn geneigd om korte periodes alles te geven en ineens intensief te gaan diëten en sporten. Het lukt voor een poosje, maar je komt weer het jojo-effect tegen. Demotiverend, niet? En met dat geld had je makkelijk op vakantie kunnen gaan.

Tijdens WOLF 101 leer je in 14 weken de basis van krachttraining en hoe je een nieuwe leefstijl kunt krijgen. Dit is een investering in jezelf, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Voeding- en leefstijlcoaches en (personal) trainers Petra en Suzanne Mondria, Jodie Duijn, Sam Koopman en Lisanne de Roon helpen jou. Je leert je eigen lichaam beter kennen. Je gaat je gezond en fitter voelen. En we gaan je met veel plezier laten zweten.

Je mag eigenlijk niks beloven, maar wij staan er voor in: na dit project ben je afgevallen, zit je beter in je vel, heb je veel meer kennis over voeding, leefstijl en training. Je kunt jouw nieuwe leefstijl volhouden en je bent onafhankelijk.

101 staat voor ‘aan iets nieuws beginnen’

Krachttraining

  • Een ideale manier om strakker te worden
  • Het verlaagt jouw vetpercentage
  • Het verhoogt jouw spiermassa en rustverbranding

Tijdens groepstrainingen worden oefeningen uitgelegd. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig te kunnen trainen bij de sportboutique.

Je traint vooral en in de basis met EGYM. De krachttoestellen worden automatisch afgesteld op jouw lichaamsmaat en houden jouw trainingsschema, oefeningen en gewichten bij. Perfect voor nieuwelingen om krachttraining te ontdekken.

Toegang tot EGYM en onze fitness is tijdens deze 14 weken inbegrepen!

Voeding & leefstijl

  • Er worden berekeningen gemaakt van jouw lichaam
  • Aan de hand hiervan wordt een gepersonaliseerd voedingsplan opgesteld

Het gaat hierbij niet om een dieet, maar juist om het aanleren van nieuwe gewoontes en bewustwording.

Een echt fitte en duurzame leefstijl, is nooit een straf. Proosten op het terras en een grand dessert behoren dus niet tot het verleden. Het punt is: je bent straks onafhankelijker en in staat om makkelijk keuzes te maken.

TARIEF & PROGRAMMA

WOLF 101 is een investering in jezelf en kost €599,-. Voor deze prijs je: