AANBOD

Bij WOLF is er voor ieder wat wils en kun je steeds weer nieuwe work-out mogelijkheden ontdekken.

FITNESS

EGYM

WOLF is een van de weinige sportscholen met EGYM. De krachttoestellen worden automatisch afgesteld op jouw lichaamsmaat en houden jouw trainingsschema, oefeningen en gewichten bij.

Fitness

Sporten met gebruik van gloednieuwe cardio- en krachttoestellen van Matrix. Trek een sprintje op de loopband, roei alsof je op de IJssel golft en hang daarna in de gewichten van het krachtstation.

GROEPSLESSEN

Jumping Fitness

In een mum van tijd veel calorieën verbranden op een fitness-trampoline! Zonder dat je het doorhebt train je meer dan 400 spieren, waaronder je buik- en rugspieren. Niet voor niets al jaren onze favoriete groepsles.

Dance Fitness

Dansen én fitnessen? Het kan makkelijk, ook als je geen Beyoncé bent. Elke maand een nieuwe choreografie met Jodie.

HIIT Rope

Springtouwen maar dan in een nieuw jasje. Het springen wordt afgewisseld met oefeningen, goed voor je conditie en kracht. Wij zijn verkocht: deze work-out is super leuk en bovenal super effectief!

Circuit

Geen militair, maar toch samen grenzen verleggen? Gelijk de battle rope pakken, zwaaien met die kettlebell, planken en dóór! Speciaal voor wie sterk en in conditie wil blijven, maar weinig tijd heeft.

Curves

Een groepssessie met een greep uit de perfecte oefeningen voor benen, buik en billen.

Vitality

Aandacht voor het lichaam en leren relaxen. In deze groepsles ligt de focus op ademhaling, stretchen, feet-up en ontspanning. De les eindigt liggend met ogen dicht.

PERSONAL TRAINING

Privé

Een eigen sessie (60 minuten) met jouw personal trainer, waarbij resultaat centraal staat. Jouw persoonlijke doelen vormen de leidraad in een zoektocht naar wat voor jou werkt.

Duo

Ideaal om samen met je partner of een vriend(in) onder begeleiding te trainen. De sessie duurt een uur en is speciaal voor wie op zoek is naar motivatie en mooie resultaten!

Small Group

In zestig minuten train je in een klein en vast gezelschap, onder begeleiding van je vertrouwde trainer (maximaal zes mensen).

COACHING

Lifestyle Coaching

Wij helpen je graag om een goede balans te vinden. Door de druk die je voelt op je werk of van privésituaties kun je soms vergeten goed voor jezelf te zorgen.

Voedingsbegeleiding

Bij WOLF hebben we veel ervaring op het gebied van voeding. Er zijn veel valkuilen en slechte diëten (die wij al voor jou hebben uitgeprobeerd). Samen vinden we iets dat bij jou past!

Workshops

Waarom bieden wij in onze sportboutique Kangen-water aan? En wat weet jij over keto-dieet en exogene ketonen? Binnenkort de workshops!

JONG & OUD

Young Wolves (9-13)

Voor de broertjes, zusjes, hun vrienden en klasgenoten. Speciaal op verzoek hebben we nu ook groepslessen voor kinderen:
Jumping Fitness en Circuit!

Sr. Wolves

Jong geleerd is oud gedaan, maar om vitaal te blijven moet je er wekelijks wel aan geloven: cardio- en krachttraining helpt jou mobiel en gezond te blijven.