AANBOD

Bij WOLF is er voor ieder wat wils en kun je steeds weer nieuwe work-out mogelijkheden ontdekken.

FITNESS

EGYM

WOLF is een van de weinige sportscholen met EGYM. De krachttoestellen worden automatisch afgesteld op jouw lichaamsmaat en houden jouw trainingsschema, oefeningen en gewichten bij.

Fitness

Sporten met gebruik van gloednieuwe cardio- en krachttoestellen van Matrix. Trek een sprintje op de loopband, roei alsof je op de IJssel golft en hang daarna in de gewichten van het krachtstation.

GROEPSLESSEN

Jumping Fitness

In een mum van tijd veel calorieën verbranden op een fitness-trampoline! Zonder dat je het doorhebt train je meer dan 400 spieren, waaronder je buik- en rugspieren. Niet voor niets al jaren onze favoriete groepsles.

Dance Fitness

Dansen én fitnessen? Het kan makkelijk, ook als je geen Beyoncé bent. Elke maand een nieuwe choreografie met Jodie.

HIIT Rope

Springtouwen maar dan in een nieuw jasje. Het springen wordt afgewisseld met oefeningen, goed voor je conditie en kracht. Wij zijn verkocht: deze work-out is super leuk en bovenal super effectief!

Circuit

Geen militair, maar toch samen grenzen verleggen? Gelijk de battle rope pakken, zwaaien met die kettlebell, planken en dóór! Speciaal voor wie sterk en in conditie wil blijven, maar weinig tijd heeft.

Curves

Een groepssessie met een greep uit de perfecte oefeningen voor benen, buik en billen.

Vitality

Aandacht voor het lichaam en leren relaxen. In deze groepsles ligt de focus op ademhaling, stretchen, feet-up en ontspanning. De les eindigt liggend met ogen dicht.