FIT WOMEN PROJECT

En nu is het tijd voor jou. Je wil fit en gezond leven, maar waar moet je beginnen?
Misschien is het nu de perfecte tijd in jouw leven om de knop om te zetten en de controle te krijgen. We gaan je helpen!

15 WEKEN VOOR DE REST VAN JOUW LEVEN

De meesten van ons zijn geneigd om even vier weken alles te geven en ineens intensief te gaan diëten en sporten. Dat bestaat niet. Het lukt je misschien even, maar je komt weer het jojo-effect tegen. Demotiverend, niet? En met dat geld had je makkelijk op vakantie kunnen gaan.

Tijdens het Fit Women Project leer je in 15 weken de basis van krachttraining en hoe je een nieuwe leefstijl kunt krijgen. Dit is een investering in jezelf, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Personal trainer Jorden Bres en leefstijlcoaches Suzanne te Riele en Heidy van Velde helpen jou. Je leert je eigen lichaam beter kennen. Je gaat je gezond en fitter voelen. En we gaan je met veel plezier laten zweten.

Je mag eigenlijk niks beloven, maar wij staan er voor in: na dit project ben je afgevallen, zit je beter in je vel, heb je veel meer kennis over voeding, leefstijl en training. Je kunt jouw nieuwe leefstijl volhouden en je bent onafhankelijk.

Krachttraining

Je bent je lichaam als het ware aan het boetseren:

  • Een ideale manier om strakker te worden
  • Het verlaagt jouw vetpercentage
  • Het verhoogt jouw spiermassa en rustverbranding

Tijdens de Small Group-trainingen met Jorden, worden oefeningen en trainingsschema’s uitgelegd. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig te kunnen trainen bij de sportboutique.

Gratis toegang tot onze fitness tijdens deze 15 weken!

Voeding & Leefstijl

Meten is weten! En Suzanne en Heidy kunnen dat heel precies. Door geavanceerde meetapparatuur ken je de aandachtspunten van jouw eigen lichaam.

  • Er worden nauwkeurige berekeningen gemaakt van jouw lichaam
  • Aan de hand hiervan wordt een gepersonaliseerd voedingsplan opgesteld

Het gaat hierbij niet om een dieet, maar juist om het aanleren van nieuwe gewoontes en bewustwording.

Een echt fitte en duurzame leefstijl, is nooit een straf. Proosten op het terras en een grand dessert behoren dus niet tot het verleden. Het punt is: je bent straks onafhankelijker en in staat om makkelijk keuzes te maken.

Jorden Bres

Jorden Bres is meer dan 10 jaar werkzaam als Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF voor TeamNL. Hij trainde onder andere turner Epke Zonderland, judoka Noël van ’t End, en de commerciële schaatsploeg van Marianne Timmer.

Tot zijn 16e kampte Jorden met overgewicht. Hij had veel sporttalent, maar het overgewicht beperkte hem. Het lukte hem het roer om te gooien. Sport en gezondheid werden zijn passie. Na de sportacademie (ALO) en het CIOS, volgde hij vele cursussen bij bekende succesvolle trainers en experts in binnen- en buitenland. Want dit vak blijft zich natuurlijk ontwikkelen. ZO blijft hij ook up-to-date op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid.

Suzanne te Riele

Suzanne heeft Gezondheidwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en ze heeft ook verschillende cursussen gevolgd op het gebied van hormoonhuishouding, voeding en levensstijl. Als Lifestyle Coach en General Manager van het succesvolle ‘Personal Body Plan’ heeft Suzanne veel mensen begeleid naar de beste versie van zichzelf.

De wondere wereld van het menselijk lichaam en het holistisch geheel heeft haar altijd enorm geboeid. Als een echte optimistische bourgondiër en levensgenieter wil Suzanne anderen laten zien dat je een hele lekkere balans kunt vinden tussen bewust genieten, relaxen en een fitte en vitale lifestyle die bij je past.

JOUW PLEK CLAIMEN & DE KOMENDE 15 WEKEN

De plekken voor de komende editie zijn inmiddels vergeven maar in het voorjaar van 2022 doen we het gewoon nog een keer.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het Fit Women Project is voor members 399 euro. Geen member? Voor 449 euro doe jij ook mee!
Voor deze prijs krijg je:

Training

Small group-trainingen
Trainingsschema’s
Onbeperkt fitness bij WOLF

Voeding en Leefstijl

Begin-, tussen- en eindmeting
Een persoonlijk voedingsplan
Maaltijdmenu, tips & tricks

LifeWell app

Besloten community
Voortgang bijhouden
Voeding- en bewegingsregistratie
Recepten

Blok de volgende data maar alvast in je agenda:

Zaterdag 2 oktober

12.00 – 17.00 uur

Eerste small group-training en uitleg trainingsschema met Jorden en startmeting LifeWell met Suzanne en Heidy

Zaterdag 30 oktober

12.00 – 16.00 uur

Tweede small group-training en uitleg trainingsschema met Jorden